Categories
dizajn enterijera

Trendovi enterijera 2019 i boje

Prošle godine, sve se svelo na to da se u dom unese paleta  sa  životopisnim  crvenim, modernim metalima i varijacijama zidova sa naglaskom na crno.  Za razliku od trendova u boji  iz 2018. godine,  2019. godine uzima u obzir razvoj  novih nijansi  zastovanih na životnom stilu. Ako želite  da  uzesete osveženje  tako što ćete se prepustiti  novim tonovima, pogledajte najbolje trendove boja za 2019-tu godinu, kao i to kako da ih najbolje iskoristite u svom domu.

#1  Nijanse šume i enterijer Iako je priroda inspiracija za kućni dekor, ove godine vidimo pomak  od prevelikih botaničkih proizvoda  nalik na šumu sa sivim gljivama i bojama inspiranim paprati. Međutim, pečurke su i dalje IN u dekorisanju enterijera.

sumski dizajn enterijera
Categories
dizajn enterijera

Otkrivamo 8 tajni o uređenju polica

Kada pogledate svoje velike prazne police, možete se zamisliti  kao slikar koji gleda u  prazno platno ili  kao pisca koji gleda u praznu stranicu. To je neodovoljivo i vrlo je teško pronaći način kako započeti  sa uređenjem. Kako da uredim ovo, a da izgleda dobro? Kako da grupišem predmete  zajedno?  Da li da ih uredim po veličini ili po boji? Odogovor na ova i mnoga druga pitanja  pružili smo Vam u daljem tekstu.  Uz naše savete, prebrodićete noćne more oko uređenja polica i Vašem domu dati snažan izgled  koji ostavlja jak utisak.